Šta se dešava sa Felainijevim ugovorom?!

Murinjo je podigao obrve! Trojica fudbalera Mančestera bi trebalo da obnove saradnju do kraja godine.

Fudbal 02.11.2017 | 13:45
Šta se dešava sa Felainijevim ugovorom?!
Kad je pre četiri leta stigao iz Evertona bilo je sumnjičavih da li će na Old Trafordu da blista kao u Liverpulu. Ruku na srce, bilo je partija posle kojih bi običan navijač rekao „nema šanse da taj vredi 33.000.000 evra“, ali Mauran Felaini je igrao manje-više redovno, bilo da su ga trenirali Dejvid Mojes, Luj van Gal ili Žoze Murinjo.

Struka veruje visokom belgijskom vezisti, pa je tako i aktuelni menadžer Mančester junajteda izrazio zabrinutost što 30-godišnji fudbaler nije potpisao novi ugovor sa slavnim engleskim klubom. A najavljeno je da mu je nastavak saradnje ponuđen.

„Zabrinut sam što Felaini nije potpisao novi ugovor. Više me to brine nego status Luka Šoa. Obojica nisu produžila ugovore, ali je problem u tome što Mauranu ističe na let, a Luku ne“, jasan je Murinjo koji ne želi da dođe u situaciju da ostane i bez igrača i bez novca za obeštećenje. „Ne možete ni da zamislite koliko mi je Felaini važan za igru“.

Inače, predloge novih ugovora u Junajtedu dobili su Huan Mata, Ander Erera i Fil Džounsi očekuje se da sva trojica potpišu do kraja 2017.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar