Људи, доведите ми замјену!

"Ниједан фудбалер не може да игра 90 минута сваки меч", каже уморни Роберт Левандовски.

Фудбал 31.10.2017 | 19:00
Људи, доведите ми замјену!
У првенству 830/900 минута, у Лиги шампиона 270/270, у купу Немачке 183/210. За репрезентацију Пољске ове сезоне 360/360 минута. Јасно вам је да Роберт Левандовскине одмара често што се одразило и на његово здравље, па је замењен већ у 45. минуту меча са Лајпцигом синоћ због повреде мишића. 

Изостанак Томаса Милера условио је да све спадне на сјајног Пољака, који признаје да се уморио и да му треба замена. Под хитмо!

"Тешко ми је. Тренутно играм сваког трећег дана за Бајерн и репрезентацију Посљке од почетка до краја, по 90 минута. Нема ко да ме замени у овом тренутку, немамо друге опције, а ниједан фудбалер на свету не може да одигра квалитетно 90 минута сваку утакмицу", каже Левандовски.

И сам тренер Јуп Хајнкенс изјавио је у петак да му је потребна опција више у нападу, после повреде Милера, а према информацијама из Немачке спортски директор Бајерна Хасан Салихамиџић од јуче се бацио у потеру за новим нападачем који ће стићи у јануарском прелзном року. Да видимо шта ће Брацо да ишчачка...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар