Ljudi, dovedite mi zamjenu!

"Nijedan fudbaler ne može da igra 90 minuta svaki meč", kaže umorni Robert Levandovski.

Fudbal 31.10.2017 | 19:00
Ljudi, dovedite mi zamjenu!
U prvenstvu 830/900 minuta, u Ligi šampiona 270/270, u kupu Nemačke 183/210. Za reprezentaciju Poljske ove sezone 360/360 minuta. Jasno vam je da Robert Levandovskine odmara često što se odrazilo i na njegovo zdravlje, pa je zamenjen već u 45. minutu meča sa Lajpcigom sinoć zbog povrede mišića. 

Izostanak Tomasa Milera uslovio je da sve spadne na sjajnog Poljaka, koji priznaje da se umorio i da mu treba zamena. Pod hitmo!

"Teško mi je. Trenutno igram svakog trećeg dana za Bajern i reprezentaciju Posljke od početka do kraja, po 90 minuta. Nema ko da me zameni u ovom trenutku, nemamo druge opcije, a nijedan fudbaler na svetu ne može da odigra kvalitetno 90 minuta svaku utakmicu", kaže Levandovski.

I sam trener Jup Hajnkens izjavio je u petak da mu je potrebna opcija više u napadu, posle povrede Milera, a prema informacijama iz Nemačke sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić od juče se bacio u poteru za novim napadačem koji će stići u januarskom prelznom roku. Da vidimo šta će Braco da iščačka...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar