Договора нема: Муслин није више селектор Србије!

Репрезентацију Србије на пријатељским мечевима у новембру у Азији неће водити Славољуб Муслин, а неће саопштити ни списак играча за те дуеле, преноси "Спортски журнал".

Фудбал 29.10.2017 | 12:00
Договора нема: Муслин није више селектор Србије!
Шушка се већ дуго да Славољуб Муслин неће остати на клупи репрезентације Србије, упркос томе што је са "орловима" изборио пласман на Светско првенство следеће године у Русији.

Селектор је са челним људима ФСС одржао састанак у четвртак, после кога је саопштено да нема промена, али...

Иако су из просторија ФСС Славољуб Муслин и Горан Буњевчевић пре три дана изашли заједно, ставови селектора и директора око наредних потеза и стратегије формирања и вођења репрезентације на састанку су били дијаметрално супротни, преноси "Спортски журнал" и додаје да ће до промене на челу националног тима ипак доћи веома брзо.

То ће се заправо догодити пре пријатељских мечева који су заказани у новембру, против Кине 10. новембра у Гвангжуу и Јужне Кореје, четири дана касније у Бусану.

Муслин неће ни саопштити списак играча за те мечеве.

"Спортски журнал" пише да ће то учинити у понедељак директор Горан Буњевчевић и тренер у стручном штабу репрезентације Младен Крстајић. Директор ће уз објашњење разлаза са Муслином, највероватније промовисати Крстајића у вршиоца дужности функције селектора на предстојећим пријатељским утакмицама.

Крстајић ће на том месту бити привремено, односно до проналажења селектора на дуже стазе, који ће предводити репрезентацију Србије на Мундијалу у Русији следеће године.

А ко ће то бити? Драган Стојковић Пикси, који се помињао као прва "опција" или неко други, знаће се врло брзо...

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Гојко

29.10.2017 21:32

Срамота Од ФСС! За сада, или Пикси, Роби, или зовите Царло Анцелотти!

ОДГОВОРИТЕ