Dogovora nema: Muslin nije više selektor Srbije!

Reprezentaciju Srbije na prijateljskim mečevima u novembru u Aziji neće voditi Slavoljub Muslin, a neće saopštiti ni spisak igrača za te duele, prenosi "Sportski žurnal".

Fudbal 29.10.2017 | 12:00
Dogovora nema: Muslin nije više selektor Srbije!
Šuška se već dugo da Slavoljub Muslin neće ostati na klupi reprezentacije Srbije, uprkos tome što je sa "orlovima" izborio plasman na Svetsko prvenstvo sledeće godine u Rusiji.

Selektor je sa čelnim ljudima FSS održao sastanak u četvrtak, posle koga je saopšteno da nema promena, ali...

Iako su iz prostorija FSS Slavoljub Muslin i Goran Bunjevčević pre tri dana izašli zajedno, stavovi selektora i direktora oko narednih poteza i strategije formiranja i vođenja reprezentacije na sastanku su bili dijametralno suprotni, prenosi "Sportski žurnal" i dodaje da će do promene na čelu nacionalnog tima ipak doći veoma brzo.

To će se zapravo dogoditi pre prijateljskih mečeva koji su zakazani u novembru, protiv Kine 10. novembra u Gvangžuu i Južne Koreje, četiri dana kasnije u Busanu.

Muslin neće ni saopštiti spisak igrača za te mečeve.

"Sportski žurnal" piše da će to učiniti u ponedeljak direktor Goran Bunjevčević i trener u stručnom štabu reprezentacije Mladen Krstajić. Direktor će uz objašnjenje razlaza sa Muslinom, najverovatnije promovisati Krstajića u vršioca dužnosti funkcije selektora na predstojećim prijateljskim utakmicama.

Krstajić će na tom mestu biti privremeno, odnosno do pronalaženja selektora na duže staze, koji će predvoditi reprezentaciju Srbije na Mundijalu u Rusiji sledeće godine.

A ko će to biti? Dragan Stojković Piksi, koji se pominjao kao prva "opcija" ili neko drugi, znaće se vrlo brzo...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Gojko

29.10.2017 21:32

Sramota Od FSS! Za sada, ili Piksi, Robi, ili zovite Carlo Ancelotti!

ODGOVORITE