Видео: Роналдо преварио трудну вереницу?!

Фудбалер је на мети португалских таблоида и једне старлете која тврди да јој је платио 300 евра за ноћ "дружења".

Фудбал 31.10.2017 | 10:00
Видео: Роналдо преварио трудну вереницу?!
Таман смо сви помислили да је Кристијано Роналдо одлучио да се "скраси" - постао је тата близанаца преко сурогат мајке, има сина Кристијана Џуниора (такође сурогат мајка) и недавно се наводно верио са девојком Георгином Родригез с којом чека четврто дете!

Међутим, фудбалер је сада оптужен да је био неверан будућој мајци свог детета, јер је старлета Наташа Софија (21) која се прославила у португалском ријалитију "Лове он Топ", за таблоиде рекла да је баш она та са којом је преварио Георгину.

Наташа тврди да је провела "интензивну" ноћ са Роналдом након што су ступили у контакт преко порука на Инстаграму, као и да је то било у марту ове године када је Кристијано званично већ био у вези са Георгином.

Након "врелог секса са најбољим фудбалером на свету", како је истакла старлета, Кристијано јој је дао 300 евра за такси од хотела где су били.

Драма траје већ данима, а Наташа је показала наводне поруке које су размењене између њих двоје, као и да јој се фудбалер поверио о својој вези са Георгином.

"Издао ју је (Георгину Родригез). Ретко је причао о њој, али док смо били заједно, рекао је да је један од разлога због којих је са њом тај што се добро односи према његовом сину. Рекао ми је да је он веома заузет човек и да нема времена да воли", рекал је старлета за португалски магазин.

"Црнка" у средини је Наташа Софија:



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар