Video: Ronaldo prevario trudnu verenicu?!

Fudbaler je na meti portugalskih tabloida i jedne starlete koja tvrdi da joj je platio 300 evra za noć "druženja".

Fudbal 31.10.2017 | 10:00
Video: Ronaldo prevario trudnu verenicu?!
Taman smo svi pomislili da je Kristijano Ronaldo odlučio da se "skrasi" - postao je tata blizanaca preko surogat majke, ima sina Kristijana Džuniora (takođe surogat majka) i nedavno se navodno verio sa devojkom Georginom Rodrigez s kojom čeka četvrto dete!

Međutim, fudbaler je sada optužen da je bio neveran budućoj majci svog deteta, jer je starleta Nataša Sofija (21) koja se proslavila u portugalskom rijalitiju "Love on Top", za tabloide rekla da je baš ona ta sa kojom je prevario Georginu.

Nataša tvrdi da je provela "intenzivnu" noć sa Ronaldom nakon što su stupili u kontakt preko poruka na Instagramu, kao i da je to bilo u martu ove godine kada je Kristijano zvanično već bio u vezi sa Georginom.

Nakon "vrelog seksa sa najboljim fudbalerom na svetu", kako je istakla starleta, Kristijano joj je dao 300 evra za taksi od hotela gde su bili.

Drama traje već danima, a Nataša je pokazala navodne poruke koje su razmenjene između njih dvoje, kao i da joj se fudbaler poverio o svojoj vezi sa Georginom.

"Izdao ju je (Georginu Rodrigez). Retko je pričao o njoj, ali dok smo bili zajedno, rekao je da je jedan od razloga zbog kojih je sa njom taj što se dobro odnosi prema njegovom sinu. Rekao mi je da je on veoma zauzet čovek i da nema vremena da voli", rekal je starleta za portugalski magazin.

"Crnka" u sredini je Nataša Sofija:



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar