СЛС: Голчина из корнера, па промашај сезоне!

Којашевић за "Пушкаша", као Пикси из корнера! Војводина је победила Рад на Бањици са 3:0 у једином мечу 15. кола Суперлиге одиграног у суботу.  И то убедљиво - Којашевић, Суботић и Јовановић продужили кризу "грађевинара".

Фудбал 29.10.2017 | 08:00
СЛС: Голчина из корнера, па промашај сезоне!
Победу Војводине је обележио гол какав се ретко виђа на теренима домаће фудбалске лиге, а није толико чест ни на европским теренима.

Фудбалер гостију Дамир Којашевић је у 21. минуту довео свој тим у вођство спектакуларним голом, директно из корнера, по каквом је својевремено био познат Драган Стојковић Пикси.

Голман Рада Бојан Зоговић није успео да реагује на прави начин, а Којашевић је могао да се радује. Радовали су се његови саиграчи још два пута у другом полувремену и то у финишу меча. 

Прво је у 86. минуту Немања Суботић снажно закуцао лопту са удаљености пенала за 2:0, да би Ивица Јовановић три минута касније поставио коначан резултат. 

Воша после 15 кола има 30 бодова, седам мање од водеће Црвене звезде и три мање од Партизана. Рад је после 15. кола на 15. месту Суперлиге са осам бодова, а једини лошије пласирани тим од "Грађевинара" је Борац који има бод мање.