Авион Тандера имао незгоду, Адамс се уплашио!

Авион Оклахома Сити Тандера је на путу између Минеаполиса и Чикага "добио по носу". Дословце, јер је нос клупског авиона улубљен у мањој авионској незгоди.  Авион компаније "Делта" који је превозио НБА тим Оклахома Тандер на утакмицу са Чикагом оштећен је током лета, а узрок је и даље непознат?!

Кошарка 31.10.2017 | 11:30
Авион Тандера имао незгоду, Адамс се уплашио!
Повређених нема, али Кармелу Ентонију, Полу Џорџу и Раселу Вестбруку вероватно није било баш пријатно када су видели како изгледа Боинг 757-200 после лета.

Нос авиона је направљен од лакших материјала па овакве незгоде делују драматичније него што јесу.

"Шта смо могли да ударимо на небу у ово доба ноћи. Сви су безбедни додуше", написао је Ентони на друштвеним мрежама, док је његов саиграч, центар Стивен Адамс написао, "Имали смо тежак лет у најмању руку". 

Тандери су изгубили од Минесоте са 119:116.

На фотографији коју је објавио кошаркаш Кармело Ентони види се велико улубљење на носу "боинга 757-200", а компанија је саопштила да је "највероватније у питању био судар са птицом".

Судари са птицама при великим брзинама су релативно чести у авио-индустрији, а како је нос летелице направљен од лаких материјала, оштећења знају да изгледају драматично. 

Ипак, овакви инциденти обично не представљају опасност по посаду и путнике, јер проблеме изазивају евентуално само ситуације када дође до оштећења мотора.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар