Avion Tandera imao nezgodu, Adams se uplašio!

Avion Oklahoma Siti Tandera je na putu između Mineapolisa i Čikaga "dobio po nosu". Doslovce, jer je nos klupskog aviona ulubljen u manjoj avionskoj nezgodi.  Avion kompanije "Delta" koji je prevozio NBA tim Oklahoma Tander na utakmicu sa Čikagom oštećen je tokom leta, a uzrok je i dalje nepoznat?!

Košarka 31.10.2017 | 11:30
Avion Tandera imao nezgodu, Adams se uplašio!
Povređenih nema, ali Karmelu Entoniju, Polu Džordžu i Raselu Vestbruku verovatno nije bilo baš prijatno kada su videli kako izgleda Boing 757-200 posle leta.

Nos aviona je napravljen od lakših materijala pa ovakve nezgode deluju dramatičnije nego što jesu.

"Šta smo mogli da udarimo na nebu u ovo doba noći. Svi su bezbedni doduše", napisao je Entoni na društvenim mrežama, dok je njegov saigrač, centar Stiven Adams napisao, "Imali smo težak let u najmanju ruku". 

Tanderi su izgubili od Minesote sa 119:116.

Na fotografiji koju je objavio košarkaš Karmelo Entoni vidi se veliko ulubljenje na nosu "boinga 757-200", a kompanija je saopštila da je "najverovatnije u pitanju bio sudar sa pticom".

Sudari sa pticama pri velikim brzinama su relativno česti u avio-industriji, a kako je nos letelice napravljen od lakih materijala, oštećenja znaju da izgledaju dramatično. 

Ipak, ovakvi incidenti obično ne predstavljaju opasnost po posadu i putnike, jer probleme izazivaju eventualno samo situacije kada dođe do oštećenja motora.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar