СП: „Змајеви“ стали у Естонији!

Рукометна репрезентација БиХ поражена од Естоније у Талину 29:25.

Фудбал 28.10.2017 | 21:00
СП: „Змајеви“ стали у Естонији!
Селекција БиХ добро је отворила квалификације побједом против Естоније у Сарајеву 31:24, међутим, „змајеви“ су стали већ у другом колу.

Естонија је на свом терену у Талину савладала БиХ резултатом 29:25 и побједника групе 6 квалификација за СП и путника у бараж одлучиваће дуели ове двије репрезентације против Швајцарске.

ЕСТОНИЈА – БИХ 17:11

Естонци су већи диопрвог  полувремена имали два гола предности, да би у самом финишу са три везана гола са 14:11 повисили на 17:11 и с тим резултатом отишло се на одмор.

Изабраници Билала Шумана отворили су друго полувријеме са три гола, међутим, Естоније је прекинула серију "змајева", а потом их сво вријеме држала на два или три гола разлике.

Држали су се бх. репрезентативци на два гола заостатка све до посљедњих минут меча, када Естонци са два гола стижу на коначних 29:25.

Репрезентација БиХ остварила је убједљивију побједу у Сарајеву, гдје је било седам разлике, тако да има бољи међусобни скор, па би јој практично побједе над Швајцарском дефинитивно обезбијједили прво мјесто на табели Групе 6.

Након дуела БиХ и Естоније, Естонци и Швајцарци одиграће свој двомеч, а онда слиједе дуели "змајева" са Швајцарском, прво у гостима 10/11. јануара и реванш за три дана у БиХ.

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Смајо

28.10.2017 19:33

ВРАТИТЕ МАРКУ ЗА СЕЛЕКТОРА ПА ДА ВИДИТЕ КАКО СЕ ТИМСКИ.И СРЦЕМ ИГРА ЗА СЕЛЕКЦИЈУ

ОДГОВОРИТЕ