Папа брине због “цјепкања“ Европе

Ватикански главни секретар Пјетро Паролин изјавио је да је "цјепкање" Европе једна од брига папе Фрање, док се Шпанија суочава са покушајем одвајања Каталоније.

Свијет 28.10.2017 | 20:43
Папа брине због “цјепкања“ Европе
Пјетро Паролин, други по реду у хијерархији папске државе, говорио је на конференцији коју је организовао Савез европских католичких бискупа (ЦОМЕЦЕ).

"Резултат прошлогодишњег британског референдума и тенденција цјепкању која преплављује континент, подстакла је Светог Оца да размотри хитну потребу свеобухватног промишљања Европе", рекао је Паролин у јучерашњем обраћању које је Ватикан данас објавио, пренела је Хина.

Извор: Агенције

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

ГАНДИ

28.10.2017 18:54

Хехе.Зар Папе неби требао најбоље знати да постоји Вага правде у Свемиру у Пророди итд...Ипак 99% мислим да се ради о Парама.Треба неко финанцират те златне Столице за њихове Гузоwе.Ех да вас види Јесус како Зивите скромно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дје неце

28.10.2017 19:41

Руси се језуитска царевина.А лова њихова.Е дје неце бити забринут.Како није био забринут кад је Југа рокана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цитлук Сахибија

28.10.2017 21:20

јадни Свети оце,опасти це вам коса од силне бриге за ЕУ,и њихових лоповлука,и дјаволи не иду у црикву и не моле се богу,тлаце рају исто ко у БиХ,а Ви Свети оце примате у госте Херцеглопова великог рејтинга.Иако сам скрусен много сам разоцаран васим некада поступцима.Ви морате пазити добро кога примате,јер овакви лазу и краду док вас у оци гледају без имало стида,а да знас,исти дотицни цркве није видио од како се родио.Бија је комуниста и Титов пионирциц пјетлиц јос ко беба.Сад је по Аустралији , купи прилоге од побјегуља свог система за осигурање нове побједе на изборима, па це до Новог Зеланда убрати камате ,једине му Дрзаве и подијелити са осталим домољупцима...Амеееен,идите у мирууууу

Name

Неђо.31.Октобар.2017

31.10.2017 17:51

Када су,Yугу рушили тада су плоскали и веселили се.Папе тражилисте гледајте.Код нас се рече игра мечка пред чичином кућо.Одговор је ћуте децо доће и пред нашу.Распада се,ЕУ.Надам се даће брзо доћи крај и њој*******

Name

Последњи кинески цар

29.10.2017 05:12

Сад су као забринути,а Ватикан је растурио Југославију, СССР , пола Европе и свијета. Не би ме изненадило да и у случају Каталоније нису упетљани. Ватикан држава. Гдје једна црква може имати државу?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патријарх

29.10.2017 13:11

Ајде бас га заболе.....

ОДГОВОРИТЕ