БГ: Аутом улетио у пјешачку зону!

Још увијек није познат узрок, нити мотив бизарне несреће која је јутрос око 6:55 сати десила у Кнез Михаиловој улици у Београду, када је један мушкарац (31) аутомобилом форд “фокус” у пуној брзини улетио у пјешачку зону, из правца Змај Јовине улице.

Србија 28.10.2017 | 15:36
БГ: Аутом улетио у пјешачку зону!
Како кажу очевици, колима је јурио људе да их гази, четири дјевојке су успјеле да побјегну, а повријеђена је Драгана (21), радница једног кафића, која је у тренутку улијетања возила била на радном мјесту.



Како је потврђено за Телеграф.рс из угоститељског објекта чија је радница повријеђена, Драгана је радила као спремачица и била напољу, јер је обављала свој посао, када је ауто у пуној брзини пролетио поред ње.

Покушао је да направи полукружно окретање, али се послије рушења комплетног инвентара три кафића, закуцао у челични стуб. На лицу мјеста је уништен аутомобил, и разлупана шофершајбна, а он је ударио главу, па има и мало крви, јер није био везан.



Возач је В.С. (31), који је, како се незванично сазнаје, прије луде вожње био у једном локалу, гдје се јако посвађао са друштвом.

Очевици су изјавили да је возач “форда” био претходно тучен и малтретиран од стране петорице младића и да је возилом за њима улетио у пјешачку зону.



На сву срећу било је рано суботње јутро, па у том тренутку није било много пјешака у Кнез Михаиловој, а четири дјевојке које су прве биле на мети успјеле су да побјегну. Нажалост, спремачица кафића која је радила свој посао није стигла да одреагује, па је аутомобил прешао преко ноге, и она је тренутно у Ургентном центру, на операцији.



Како Телеграф сазнаје, возач је имао преко 1.30 промила алкохола у крви.

Како тврде надлежни, нема никакве назнаке да је у питању терористички напад.

Извор: Телеграф.рс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

хммммм

28.10.2017 15:27

Јели викао Алах екбер

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗИКО

28.10.2017 18:59

ОТКУД У КНЕЗ МИЈАИЛОВОЈ

ОДГОВОРИТЕ