BG: Autom uletio u pješačku zonu!

Još uvijek nije poznat uzrok, niti motiv bizarne nesreće koja je jutros oko 6:55 sati desila u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu, kada je jedan muškarac (31) automobilom ford “fokus” u punoj brzini uletio u pješačku zonu, iz pravca Zmaj Jovine ulice.

Srbija 28.10.2017 | 15:36
BG: Autom uletio u pješačku zonu!
Kako kažu očevici, kolima je jurio ljude da ih gazi, četiri djevojke su uspjele da pobjegnu, a povrijeđena je Dragana (21), radnica jednog kafića, koja je u trenutku ulijetanja vozila bila na radnom mjestu.



Kako je potvrđeno za Telegraf.rs iz ugostiteljskog objekta čija je radnica povrijeđena, Dragana je radila kao spremačica i bila napolju, jer je obavljala svoj posao, kada je auto u punoj brzini proletio pored nje.

Pokušao je da napravi polukružno okretanje, ali se poslije rušenja kompletnog inventara tri kafića, zakucao u čelični stub. Na licu mjesta je uništen automobil, i razlupana šoferšajbna, a on je udario glavu, pa ima i malo krvi, jer nije bio vezan.



Vozač je V.S. (31), koji je, kako se nezvanično saznaje, prije lude vožnje bio u jednom lokalu, gdje se jako posvađao sa društvom.

Očevici su izjavili da je vozač “forda” bio prethodno tučen i maltretiran od strane petorice mladića i da je vozilom za njima uletio u pješačku zonu.



Na svu sreću bilo je rano subotnje jutro, pa u tom trenutku nije bilo mnogo pješaka u Knez Mihailovoj, a četiri djevojke koje su prve bile na meti uspjele su da pobjegnu. Nažalost, spremačica kafića koja je radila svoj posao nije stigla da odreaguje, pa je automobil prešao preko noge, i ona je trenutno u Urgentnom centru, na operaciji.



Kako Telegraf saznaje, vozač je imao preko 1.30 promila alkohola u krvi.

Kako tvrde nadležni, nema nikakve naznake da je u pitanju teroristički napad.

Izvor: Telegraf.rs

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

hmmmmm

28.10.2017 15:27

Jeli vikao Alah ekber

ODGOVORITE
Name

ZIKO

28.10.2017 18:59

OTKUD U KNEZ MIJAILOVOJ

ODGOVORITE