Србија се понаша одговорно

Предсједник Србије Александар Вучић угостио је данас студенте Факултета политичких наука Универзитета у Бањалуци и том приликом нагласио значај очувања мира и стабилности у региону Западног Балкана, саопштено је данас из кабинета предсједника.

Србија 27.10.2017 | 11:18
Србија се понаша одговорно
Послије обиласка здања на Андрићевом венцу у срдачном разговору предсједник Вучић упознао је студенте из Републике Српске са резултатима политике коју води Србија и плановима за будућност.

Предсејдник Вучић је нагласио значај очувања мира и стабилности у читавом региону Западног Балкана, истичући допринос који пружа озбиљно и одговорно дјеловање Републике Србије, саопштила је служба за сарадњу с медијима предсједника Републике.

Делегација студента из Бање Луке боравиће у Београду три дана и том приликом посетити више државних институција Републике Србије, као и научних и културних установа.

(Информер/Тањуг)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

НЕКО ИЗ МАСЕ

27.10.2017 09:50

Ово је дрзавник,а не онај тзв пропали кримос прецедник неког тамо ентитета!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац рс

27.10.2017 11:37

НЕОБИЦНО НЕМА ДОДИКА ЗНАЈУЦИ ДА ВУЦИЦ НИ У WЦ НЕМОЗЕ БЕЗ ЛОПОВА. АКО ВУЦИЦУ ИКО ДОДЈЕ ГЛАВЕ ТО ЈЕ ДОДИК. БРЗО ЦЕ ТО ДОЦ НА ВИДЈЕЛО. ПОЈМА ОН НЕМА СА КАКВИМ ПРЕВАТАНТОМ ИМА ПОСЛА..

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Бањалуцанин

27.10.2017 15:34

Исти су они по питању криминала један другог стите.Њихови тајкуни износе новац из РС,све је то координисано.Ово су само супље Прице за зелену боранију.