Srbija se ponaša odgovorno

Predsjednik Srbije Aleksаndаr Vučić ugostio je dаnаs studente Fаkultetа političkih nаukа Univerzitetа u Bаnjaluci i tom prilikom nаglаsio znаčаj očuvаnjа mirа i stаbilnosti u regionu Zаpаdnog Bаlkаnа, saopšteno je danas iz kabineta predsjednika.

Srbija 27.10.2017 | 11:18
Srbija se ponaša odgovorno
Poslije obilaska zdanja na Andrićevom vencu u srdačnom razgovoru predsjednik Vučić upoznao je studente iz Republike Srpske sa rezultatima politike koju vodi Srbija i planovima za budućnost.

Predsejdnik Vučić je naglasio značaj očuvanja mira i stabilnosti u čitavom regionu Zapadnog Balkana, ističući doprinos koji pruža ozbiljno i odgovorno djelovanje Republike Srbije, saopštila je služba za saradnju s medijima predsjednika Republike.

Delegacija studenta iz Banje Luke boraviće u Beogradu tri dana i tom prilikom posetiti više državnih institucija Republike Srbije, kao i naučnih i kulturnih ustanova.

(Informer/Tanjug)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

NEKO IZ MASE

27.10.2017 09:50

Ovo je drzavnik,a ne onaj tzv propali krimos precednik nekog tamo entiteta!

ODGOVORITE
Name

Borac rs

27.10.2017 11:37

NEOBICNO NEMA DODIKA ZNAJUCI DA VUCIC NI U WC NEMOZE BEZ LOPOVA. AKO VUCICU IKO DODJE GLAVE TO JE DODIK. BRZO CE TO DOC NA VIDJELO. POJMA ON NEMA SA KAKVIM PREVATANTOM IMA POSLA..

ODGOVORITE
Name

@Banjalucanin

27.10.2017 15:34

Isti su oni po pitanju kriminala jedan drugog stite.Njihovi tajkuni iznose novac iz RS,sve je to koordinisano.Ovo su samo suplje Price za zelenu boraniju.