Младић рањен у Бањалуци

Александар Паликућа (22) из Бањалуке рањен је синоћ у ногу у пуцњави која се догодила испред кафе бара “Мерилин” у бањалучком насељу Старчевица.

Република Српска 27.10.2017 | 10:05
Младић рањен у Бањалуци
У ПУ Бањалука сазнајемо да је на Паликућу из пиштоља пуцао 21-годишњи младић који је након тога побјегао и за њим се интензивно трага.

– Полицијски службеници поступили су по пријави да је непознати мушкарац дошао испред угоститељског објекта у Церској улици, гдје је прво вербално напао оштећеног, а затим је из пиштоља испалио више хитаца којом приликом га је погодио у предјелу ногу, након чега се удаљио у непознатом правцу – рекла је портпарол ПУ Бањалука Марија Маркановић.

Она каже да су долааком на лице мјеста потврђени наводи пријаве, а повријеђеном је указана помоћ у Служби хитне медицинске помоћи Бања Лука.

Извршен је увиђај, а дежурни окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука је наложио да се предузму све потребне мјере и радње на идентификовању извршиоца и расвјетљавању кривичног дјела „Изазивање опште опасности“.

– Оперативним радом на терену, полицијски службеници су дошли до сазнања о могућем извршиоцу кривичног дјела, те се предузимају радње на његовом проналаску – истакла је Маркановићева.

(СрпскаЦафе)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

камелеон

27.10.2017 11:35

Он је заслужио хапшење само због презимена, ако ни због чега другог.

ОДГОВОРИТЕ