Mladić ranjen u Banjaluci

Aleksandar Palikuća (22) iz Banjaluke ranjen je sinoć u nogu u pucnjavi koja se dogodila ispred kafe bara “Merilin” u banjalučkom naselju Starčevica.

Republika Srpska 27.10.2017 | 10:05
Mladić ranjen u Banjaluci
U PU Banjaluka saznajemo da je na Palikuću iz pištolja pucao 21-godišnji mladić koji je nakon toga pobjegao i za njim se intenzivno traga.

– Policijski službenici postupili su po prijavi da je nepoznati muškarac došao ispred ugostiteljskog objekta u Cerskoj ulici, gdje je prvo verbalno napao oštećenog, a zatim je iz pištolja ispalio više hitaca kojom prilikom ga je pogodio u predjelu nogu, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu – rekla je portparol PU Banjaluka Marija Markanović.

Ona kaže da su dolaakom na lice mjesta potvrđeni navodi prijave, a povrijeđenom je ukazana pomoć u Službi hitne medicinske pomoći Banja Luka.

Izvršen je uviđaj, a dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka je naložio da se preduzmu sve potrebne mjere i radnje na identifikovanju izvršioca i rasvjetljavanju krivičnog djela „Izazivanje opšte opasnosti“.

– Operativnim radom na terenu, policijski službenici su došli do saznanja o mogućem izvršiocu krivičnog djela, te se preduzimaju radnje na njegovom pronalasku – istakla je Markanovićeva.

(SrpskaCafe)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

kameleon

27.10.2017 11:35

On je zaslužio hapšenje samo zbog prezimena, ako ni zbog čega drugog.

ODGOVORITE