Томас: Мало је фалило, овакви навијачи покрећу!

Кошаркаш Макабија Дешон Томас рекао је за Б92 да га није изненадила енергија "делија" са трибина и да је утакмицу одлучило неколико ситуација.

Кошарка 27.10.2017 | 08:00
Томас: Мало је фалило, овакви навијачи покрећу!
Макаби је у Београду пред 8.230 људи поражен од Звезде са 87:84 у мечу током ког је имао предност и контролу игре у првом делу, да би у другом полувремену домаћин преокренуо.

Звезда је овом победом дошла до скора 2-2 у Евролиги, јер је у претходном мечу поражена од Химкија у Москви.

"Јесте, све је улазило, одлучиле су оне мале ствари у неким тренуцима утакмице. Имали смо их неколико данас, рекао бих оне 50-50 лопте, али су они изашки као победници. Борили смо се као тим и требају нам те мале ствари које се не виде у статистици. Када будемо порадили на тим стварима кроз тренинге, бићемо бољи", рекао је Томас за Б92.нет.

Макаби је водио током већег дела првог полувремена, тројке су улазиле, а Томас је био најефикаснији на паркету са 28 уз Болдена који је имао 11 поена.

"Моје самопоуздање је увек ту, саиграчи су ме проналазили да погађам кош. Увек ћу бити агресиван, користити свој 'отров' на ономе ко ме чува. Шутираћу тројке, играти леђима, али као што рекох саиграчи су ме налазили и имао сам добре бројке вечерас", каже Томас.

У Београду није први пут па га доњи прстен Арене и енергија са трибина нису изненадили.

"Јесам, јесам, играо сам против Партизана овде, играо сам у Србији трећи или четврти пут и увек то очекујем од навијача, али то је лепо. Играм кошарку дуго и овакви навијачи те покрећу", рекао је Дешон Томас.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар