Tomas: Malo je falilo, ovakvi navijači pokreću!

Košarkaš Makabija Dešon Tomas rekao je za B92 da ga nije iznenadila energija "delija" sa tribina i da je utakmicu odlučilo nekoliko situacija.

Košarka 27.10.2017 | 08:00
Tomas: Malo je falilo, ovakvi navijači pokreću!
Makabi je u Beogradu pred 8.230 ljudi poražen od Zvezde sa 87:84 u meču tokom kog je imao prednost i kontrolu igre u prvom delu, da bi u drugom poluvremenu domaćin preokrenuo.

Zvezda je ovom pobedom došla do skora 2-2 u Evroligi, jer je u prethodnom meču poražena od Himkija u Moskvi.

"Jeste, sve je ulazilo, odlučile su one male stvari u nekim trenucima utakmice. Imali smo ih nekoliko danas, rekao bih one 50-50 lopte, ali su oni izaški kao pobednici. Borili smo se kao tim i trebaju nam te male stvari koje se ne vide u statistici. Kada budemo poradili na tim stvarima kroz treninge, bićemo bolji", rekao je Tomas za B92.net.

Makabi je vodio tokom većeg dela prvog poluvremena, trojke su ulazile, a Tomas je bio najefikasniji na parketu sa 28 uz Boldena koji je imao 11 poena.

"Moje samopouzdanje je uvek tu, saigrači su me pronalazili da pogađam koš. Uvek ću biti agresivan, koristiti svoj 'otrov' na onome ko me čuva. Šutiraću trojke, igrati leđima, ali kao što rekoh saigrači su me nalazili i imao sam dobre brojke večeras", kaže Tomas.

U Beogradu nije prvi put pa ga donji prsten Arene i energija sa tribina nisu iznenadili.

"Jesam, jesam, igrao sam protiv Partizana ovde, igrao sam u Srbiji treći ili četvrti put i uvek to očekujem od navijača, ali to je lepo. Igram košarku dugo i ovakvi navijači te pokreću", rekao je Dešon Tomas.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar