Нејмар је неподношљив! То није играч за Златну лопту...!

Озбиљне критике на рачун најскупљег играча планете. . .

Фудбал 29.10.2017 | 23:15
Нејмар је неподношљив! То није играч за Златну лопту...!
Јесте најскупље плаћени фудбалер на планети, али Нејмар од преласка у Пари Сен Жермен дефинитивно је у центру пажње више због ствари које немају везе са фудбалом, него због онога зашто је доведен.

После обрачуна са Единсоном Каванијем, рата са бившим клубом због неисплаћених премија, црвеног картона у дербију против Марсеља и откривене листе привилегија које ужива у Паризу, Бразилац се нашао на мети озбиљних критика и то од чувеног француског играчаКристофа Дугарија.

Некадашњи фудбалер Барселоне, Марсеља и бројних клубова није био умерен, већ је озбиљно распалио по Нејмару.

"Јако сам бесан јер ми се чини да Нејмар мисли да је лопта његова или да игра футсал са екипом у сали. Системски ствара проблеме. У мечу против Марсеља почео је да солира и држи лопту на 45 метара беспотребно! Где је онај Нејмар што је делио лопте после једног или два додира, играч који је убрзао утакмицу", пита се Дугари и наставља:

"У недељу (против Марсеља) био је неподношљив! Уместо да игра фудбал, он компликује ствари. То није Нејмар за Златну лопту. Играо је као да је у башти са друштвом, правио се да није видео своје саиграче. Оно је најгора утакмица коју сам икад гледао".

Али ту није стао.

"Понаша се као да је освојио све са ПСЖ. Као да је капитен тима и освојио је Лигу 1, Лигу шампиона и све остале трофеје", завршио је Дугари. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар