Nejmar je nepodnošljiv! To nije igrač za Zlatnu loptu...!

Ozbiljne kritike na račun najskupljeg igrača planete. . .

Fudbal 29.10.2017 | 23:15
Nejmar je nepodnošljiv! To nije igrač za Zlatnu loptu...!
Jeste najskuplje plaćeni fudbaler na planeti, ali Nejmar od prelaska u Pari Sen Žermen definitivno je u centru pažnje više zbog stvari koje nemaju veze sa fudbalom, nego zbog onoga zašto je doveden.

Posle obračuna sa Edinsonom Kavanijem, rata sa bivšim klubom zbog neisplaćenih premija, crvenog kartona u derbiju protiv Marselja i otkrivene liste privilegija koje uživa u Parizu, Brazilac se našao na meti ozbiljnih kritika i to od čuvenog francuskog igračaKristofa Dugarija.

Nekadašnji fudbaler Barselone, Marselja i brojnih klubova nije bio umeren, već je ozbiljno raspalio po Nejmaru.

"Jako sam besan jer mi se čini da Nejmar misli da je lopta njegova ili da igra futsal sa ekipom u sali. Sistemski stvara probleme. U meču protiv Marselja počeo je da solira i drži loptu na 45 metara bespotrebno! Gde je onaj Nejmar što je delio lopte posle jednog ili dva dodira, igrač koji je ubrzao utakmicu", pita se Dugari i nastavlja:

"U nedelju (protiv Marselja) bio je nepodnošljiv! Umesto da igra fudbal, on komplikuje stvari. To nije Nejmar za Zlatnu loptu. Igrao je kao da je u bašti sa društvom, pravio se da nije video svoje saigrače. Ono je najgora utakmica koju sam ikad gledao".

Ali tu nije stao.

"Ponaša se kao da je osvojio sve sa PSŽ. Kao da je kapiten tima i osvojio je Ligu 1, Ligu šampiona i sve ostale trofeje", završio je Dugari. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar