Шта се крије иза оружја у Јајинцима?

Свједок-сарадник у процесу за аферу Државни удар, Саша Синђелић, тврди да је пронађени арсенал оружја у Јајинцима, који је повезиван са припремом напада на предсједника Србије Александра Вучића, био заправо предвиђен за напад на њега.

Регион 26.10.2017 | 21:40
Шта се крије иза оружја у Јајинцима?
Синђелић је данас у Вишем суду у Подгорици свједочио и о околностима приликом његове предаје властима Србије и навео да је било планирано његово убиство.

„Све што су они мени у БИА тада рекли је било то да је мени живот угрожен и да је највероватније да, да се нисам предао, био бих убијен“, казао је Синђелић.

Одмах потом додаје:

„Али начин на који су то рекли – нису хтели да ми кажу од кога… Е због тога сматрам да неко те људе штити.“

Потом је истакао да је после неколико дана пронађено поменуто оружје у Јајинцима.

„Тек после неколико дана ја сам чуо како је неко наводно…негде тамо пронађено пуно оружја и још је медијски окренуто…возило да је неко хтео да направи атентат на Вучића. А шта је занимљиво? Да је то возило управо било управо на том путу… Мени је после састанка са Едијем на Калемегдану извршено пресретање. Једно возило је испред закочило, а друго возило је кренуло у обилажење. Човек је имао маску, избацио руку са пиштољем…“ испричао је Синђелић пред судским вијећем Сузане Мугоша, објашњавајући даље како је избјегао то возило и истичући да га о тим околностима нико није хтио испитивати.

Подсјетимо, почетком новембра прошле године србијанска полиција је у гаражи на Новом Београду нашла аутомобил у коме је била већа количина оружја. Арсенал је откривен у оквиру истраге о оружју нађеном крајем октобра у близини породичне куће премијера Александра Вучића у Јајинцима.

Извор: Ин4с

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ста Је Истина

26.10.2017 23:01

Да неког убију искористеном зољом?? Истина се зна и на рубу је да буде трагикомицна,неко је понио да врати отпад остао из рата јер дрзава нуди амнестију и таман кад се је распитао ста треба да уради због прекомпликоване процедуре и кило папира коју треба да попуни једноставно је све бацио у облизњу суму. Све остало је напухано од медија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миско

27.10.2017 06:33

ето видис како је све једноставно. Али нема правде на овом свету. Јос це и да осуде тог добрицу. Срамота.