Арсенал: Хоћемо да Санчез и Озил остану!

„Али, за плес је потребно двоје“, каже први човек Стен Кренке.

Фудбал 29.10.2017 | 20:00
Арсенал: Хоћемо да Санчез и Озил остану!
Драма због нејасне будућности Алексиса Санчеза и Месута Озила полако достиже врхунац. Двојица понајбољих играча Тобџија и даље одбијјуа да седну за исти сто са људима из Арсенала у покушају да се нађе заједничко решење и настави сарадња. Санчез је наводно већ поручио клупским челницима да жели да оде на лето и то без цента обештећења, а истог размишљања је и Озил.

Санчез је летос био близу преласка у Манчестер Сити за 70.000.000 евра, али је Арсенал одбацио понуду у нади да би могао да наговори Санчеза да остане на Емиратима и после наредног лета. Озила је недавно почео да прати Манчестер јунајтед, у нади да би могао да се докопа великог потписа наредног лета.

Мада се ситуација није побољшала ни за промил, клупски став остаје непромењен - обојица треба да остану ту где јесу.

„Ми желимо да привучемо још топ играча, да задржимо оне најбоље и прикључимо им још квалитетних решења. Гледао сам их (Санчеза и Озила) у недељу и играли су јако, јако добро. Волели бисмо да их задржимо, али за плес је потребно двоје. Радићемо на томе да доведемо још талентованих играча, а и досад смо радили добро“, каже први човек клуба Стен Кренке.

Арсенал се, ипак, не налази у доброј ситуацији. Пето место на табели и лоше игре у последње време опет су пробудиле незадовољство код навијача, што Кренке разуме. Али, подсећа да новац ту прави велику разлику. 

„Победили смо Манчестер Сити код куће. Постоје правила која треба да изједначе потрошњу код клубова. У САД постоје таква правила и врло су стриктна. Новац, наравно, помаже. Боље је да га имате, него да га немате. Али, у САД постоје ограничења која морају а се поштују. Тачно знате колико новца максимално можете да потрошите и то је закон који не можете да преварите“, каже Кренке. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар