Arsenal: Hoćemo da Sančez i Ozil ostanu!

„Ali, za ples je potrebno dvoje“, kaže prvi čovek Sten Krenke.

Fudbal 29.10.2017 | 20:00
Arsenal: Hoćemo da Sančez i Ozil ostanu!
Drama zbog nejasne budućnosti Aleksisa Sančeza i Mesuta Ozila polako dostiže vrhunac. Dvojica ponajboljih igrača Tobdžija i dalje odbijjua da sednu za isti sto sa ljudima iz Arsenala u pokušaju da se nađe zajedničko rešenje i nastavi saradnja. Sančez je navodno već poručio klupskim čelnicima da želi da ode na leto i to bez centa obeštećenja, a istog razmišljanja je i Ozil.

Sančez je letos bio blizu prelaska u Mančester Siti za 70.000.000 evra, ali je Arsenal odbacio ponudu u nadi da bi mogao da nagovori Sančeza da ostane na Emiratima i posle narednog leta. Ozila je nedavno počeo da prati Mančester junajted, u nadi da bi mogao da se dokopa velikog potpisa narednog leta.

Mada se situacija nije poboljšala ni za promil, klupski stav ostaje nepromenjen - obojica treba da ostanu tu gde jesu.

„Mi želimo da privučemo još top igrača, da zadržimo one najbolje i priključimo im još kvalitetnih rešenja. Gledao sam ih (Sančeza i Ozila) u nedelju i igrali su jako, jako dobro. Voleli bismo da ih zadržimo, ali za ples je potrebno dvoje. Radićemo na tome da dovedemo još talentovanih igrača, a i dosad smo radili dobro“, kaže prvi čovek kluba Sten Krenke.

Arsenal se, ipak, ne nalazi u dobroj situaciji. Peto mesto na tabeli i loše igre u poslednje vreme opet su probudile nezadovoljstvo kod navijača, što Krenke razume. Ali, podseća da novac tu pravi veliku razliku. 

„Pobedili smo Mančester Siti kod kuće. Postoje pravila koja treba da izjednače potrošnju kod klubova. U SAD postoje takva pravila i vrlo su striktna. Novac, naravno, pomaže. Bolje je da ga imate, nego da ga nemate. Ali, u SAD postoje ograničenja koja moraju a se poštuju. Tačno znate koliko novca maksimalno možete da potrošite i to je zakon koji ne možete da prevarite“, kaže Krenke. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar