Сумануте привилегије разбеснеле свлачионицу!

Нејмара не смеју ни да пипну, он не мора да игра одбрану…! И није само то, Бразилцу се заиста превише повлађује!

Фудбал 31.10.2017 | 22:00
Сумануте привилегије разбеснеле свлачионицу!
У Барселони се јасно зна: Лионел Меси на првом месту, па онда сви остали. Управо је то фаворизовање једног играча представљало један од основних разлога због којег јеНејмара отишао у Пари Сен Жермен. Желео је клуб у коме ће бити прва звезда. Не подршка. У Паризу је то и добио. У ствари, добио је можда и више, па локални Паризјен пише да се свлачионица Пари Сен Жермен поделила због привилегија које је клуб обезбедио Бразилцу.

Заиста, неке су сумануте. Рецимо, саиграчима је на тренинзима забрањено да оштрије стартују на Нејмара. Сећате се колико је побеснео када је, док је још био члан Барсе, управо то урадио Нелсон Семедо због чега је на крају дошло и до физичког обрачуна сада већ бивших саиграча.

Међутим, то је само почетак. Нејмар ни на утакмицама не мора да обавља никакве дефанзивне задатке. Он је једини тога ослобођен.

Даље, док сви играчи на утакице иду са клупским торбама, Нејмар рекламира сопствени бренд и остале заинтересоване компаније. И наравно наплаћује спонзорима тај вид маркетиншких услуга.

Такође, Нејмар има два физиотерапеута који брину само о њему. Чисто да појаснимо колико је то бахато: једног додатног физиотерапеута имао је и Златан Ибрахимовић, али га је он "делио" са саиграчима. Двојица Нејмарових друге неће ни да погледају.

За крај, од следеће сезоне Нејмар ће бити једини извођач Пари Сен Жерменових пенала. Ове сезоне ту привилегију дели са Единсоном Каванијем.

Управа Светаца једноставно није имала много избора. Ако хоћеш таквог аса у тиму мораш да испуњаваш све његове хирове. Али нико није рекао да ће саиграчи то ћутке трпети. И ту лежи прави проблем. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар