Sumanute privilegije razbesnele svlačionicu!

Nejmara ne smeju ni da pipnu, on ne mora da igra odbranu…! I nije samo to, Brazilcu se zaista previše povlađuje!

Fudbal 31.10.2017 | 22:00
Sumanute privilegije razbesnele svlačionicu!
U Barseloni se jasno zna: Lionel Mesi na prvom mestu, pa onda svi ostali. Upravo je to favorizovanje jednog igrača predstavljalo jedan od osnovnih razloga zbog kojeg jeNejmara otišao u Pari Sen Žermen. Želeo je klub u kome će biti prva zvezda. Ne podrška. U Parizu je to i dobio. U stvari, dobio je možda i više, pa lokalni Parizjen piše da se svlačionica Pari Sen Žermen podelila zbog privilegija koje je klub obezbedio Brazilcu.

Zaista, neke su sumanute. Recimo, saigračima je na treninzima zabranjeno da oštrije startuju na Nejmara. Sećate se koliko je pobesneo kada je, dok je još bio član Barse, upravo to uradio Nelson Semedo zbog čega je na kraju došlo i do fizičkog obračuna sada već bivših saigrača.

Međutim, to je samo početak. Nejmar ni na utakmicama ne mora da obavlja nikakve defanzivne zadatke. On je jedini toga oslobođen.

Dalje, dok svi igrači na utakice idu sa klupskim torbama, Nejmar reklamira sopstveni brend i ostale zainteresovane kompanije. I naravno naplaćuje sponzorima taj vid marketinških usluga.

Takođe, Nejmar ima dva fizioterapeuta koji brinu samo o njemu. Čisto da pojasnimo koliko je to bahato: jednog dodatnog fizioterapeuta imao je i Zlatan Ibrahimović, ali ga je on "delio" sa saigračima. Dvojica Nejmarovih druge neće ni da pogledaju.

Za kraj, od sledeće sezone Nejmar će biti jedini izvođač Pari Sen Žermenovih penala. Ove sezone tu privilegiju deli sa Edinsonom Kavanijem.

Uprava Svetaca jednostavno nije imala mnogo izbora. Ako hoćeš takvog asa u timu moraš da ispunjavaš sve njegove hirove. Ali niko nije rekao da će saigrači to ćutke trpeti. I tu leži pravi problem. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar