Меси на терористичком постеру!

ИСИС бизарном фотомонтажом са ликом Аргентинца упутила претњу пред СП у Русији!

Фудбал 29.10.2017 | 13:45
Меси на терористичком постеру!
Терористичка организација Исламска држава, познатија по скраћеници ИСИС, упутила је преко друштвених мрежа, тачније СИТО Интел Групе која се бави промовисањем екстремистичких организација, нове претње пред Светско прветсво у Русији 2018. Овај пут су то урадили фотомонтажом Лионела Месија који се налази и затвору иза решетака док му цуре крваве сузе. Засад није баш најјасније шта су тачно хтели њоме да кажу, осим да нас уплаше.

Добро је познато да је много бораца и челника ИСИС-а или дошло из Чеченије и кавкаске регије или се годинама борило против руских трупа. Самим тим није ни тешко претпоставити да им је велика жеља да баш на Светском фудбалском купу који се одражава у највећој земљи света направе нешто велико. Нажалост, када они направе нешто велико, увек гине обичан народ, а не они који су одговорни за муку и страдања на обе стране. 

Русија се свакако суочава с великим безбедносним изазовима пред Мундијал који ће бити одржан у јуну и јулу наредне године, а ова земља је и досад неколико пута била мета терористичких напада ИСИС-а. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар