“Картицом купуј, у Русију путуј!“

Компанија Мастерцард и Сбербанк а. д. Бања Лука су организовали наградну игру под називом “Мастерцард картицом купуј, у Санкт Петербург путуј!”.

Босна и Херцеговина 26.10.2017 | 16:42
“Картицом купуј, у Русију путуј!“
Наградна игра траје још неколико дана тј. до 30. октобра 2017. године, а почела је 1. октобра. Право на награду остварују корисници Мастерцард Дебит, Мастерцард Стандард, Мастерцард платне Пика Картице и Мастерцард Голд картице Сбербанк а.д. Бања Лука са пребивалиштем на територији Републике Српске под условом да за вријеме трајања наградне игре обаве најмање једну куповину са наведеним картицама на било ком продајном мјесту које прихвата Мастерцард картицу у земљи и иностранству, у износу већем или једнаком од 20,00 КМ.

Након сваке учињене трансакције корисници Мастерцард Дебит, Мастерцард Стандард, Мастерцард платне Пика Картице и Мастерцард Голд картице Сбербанк а.д. Бања Лука остварује право за улазак у јединствену базу података на основу које ће се вршити компјутерско извлачење добитника. Сваки учесник може остварити право на само једну награду. Банка ће извршити компјутерско јавно извлачење добитника.

Сбербанк а.д. Бања Лука ће наградити пет срећних добитника сљедећим наградама:

1. Ваучер за путовање у Санкт Петербург за двије особе

2. Два ТВ4 К Смарт телевизора

3. Два И-пхоне 7 мобилна телефона

Извлачење срећних добитника ће се одржати 15. новембра 2017. године у просторијама банке, а имена добитника ће бити објављена до краја новембра.

Више информација о наградној игри, као и о другим производима и услугама Сбербанк а.д. Бања Лука можете пронаћи на интернет страници www.сбербанкбл.ба, позивом контакт центра 0800 59 999 или лично у пословницама.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар