“Karticom kupuj, u Rusiju putuj!“

Kompanija Mastercard i Sberbank a. d. Banja Luka su organizovali nagradnu igru pod nazivom “Mastercard karticom kupuj, u Sankt Peterburg putuj!”.

Bosna i Hercegovina 26.10.2017 | 16:42
“Karticom kupuj, u Rusiju putuj!“
Nagradna igra traje još nekoliko dana tj. do 30. oktobra 2017. godine, a počela je 1. oktobra. Pravo na nagradu ostvaruju korisnici Mastercard Debit, Mastercard Standard, Mastercard platne Pika Kartice i Mastercard Gold kartice Sberbank a.d. Banja Luka sa prebivalištem na teritoriji Republike Srpske pod uslovom da za vrijeme trajanja nagradne igre obave najmanje jednu kupovinu sa navedenim karticama na bilo kom prodajnom mjestu koje prihvata Mastercard karticu u zemlji i inostranstvu, u iznosu većem ili jednakom od 20,00 KM.

Nakon svake učinjene transakcije korisnici Mastercard Debit, Mastercard Standard, Mastercard platne Pika Kartice i Mastercard Gold kartice Sberbank a.d. Banja Luka ostvaruje pravo za ulazak u jedinstvenu bazu podataka na osnovu koje će se vršiti kompjutersko izvlačenje dobitnika. Svaki učesnik može ostvariti pravo na samo jednu nagradu. Banka će izvršiti kompjutersko javno izvlačenje dobitnika.

Sberbank a.d. Banja Luka će nagraditi pet srećnih dobitnika sljedećim nagradama:

1. Vaučer za putovanje u Sankt Peterburg za dvije osobe

2. Dva TV4 K Smart televizora

3. Dva I-phone 7 mobilna telefona

Izvlačenje srećnih dobitnika će se održati 15. novembra 2017. godine u prostorijama banke, a imena dobitnika će biti objavljena do kraja novembra.

Više informacija o nagradnoj igri, kao i o drugim proizvodima i uslugama Sberbank a.d. Banja Luka možete pronaći na internet stranici www.sberbankbl.ba, pozivom kontakt centra 0800 59 999 ili lično u poslovnicama.

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar