Сутра облачно вријеме с кишом

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити сунчано са температуром до 20 степени Целзијусових, а крајем дана очекује се наоблачење и киша.

Босна и Херцеговина 26.10.2017 | 16:34
Сутра облачно вријеме с кишом
Јутро ће бити свјеже и претежно ведро, са пролазном маглом понегдје око ријека и по котлинама, сапштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Касније послије подне киша ће почети прво на сјеверу и западу, а увече ће се проширити на остале предјеле.

Вјетар ће бити слаб, јужног смјера, а послије подне умјерен, сјеверног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха биће од два до шест степени, на југу до 12, а највиша дневна од 15 до 20 степени Целзијусових.

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас је било претежно сунчано и топло, уз мало облака.

Температуре ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница шест степени, Фоча, Вишеград и Рудо 11, Бугојно, Сарајево, Соколац и Зеница 12, Хан Пијесак и Сребреница 13, Калиновик 14, Иван седло и Зворник 15, Јајце 16, Гацко, Шипово, Србац, Нови Град и Мраковица 17, Мркоњић Град, Крупа на Уни и Добој 18, Билећа, Невесиње, Бијељина, Приједор, Сански Мост и Тузла 19, Бихаћ, Дрвар, Ливно и Неум 20, Бањалука и Градачац 21, Рибник, Мостар, Столац и Требиње 22, док су у Грудама измјерена 23 степена Целзијусова.

Извор: Срна

Коментари / 0

Оставите коментар