Полиција тражила дјечака

Опсежна полицијска потрага покренута је за седмогодишњаком који је нестао јутрос у кругу Дома здравља у Мостару. Дјечак је пронађен и то на безбједном мјесту, у својој кући.

Босна и Херцеговина 26.10.2017 | 14:28
Полиција тражила дјечака
Како преноси херцеговачки портал Бљесак инфо, док је мајка јутрос плаћала паркинг код Дома здравља у Мостару, дјечак је нестао из њеног видокруга, након чега се покренула опсежна потрага за малишаном.
 
- Дјечак је одшетао док је мајка плаћала паркинг, веројатно се није знао вратити па се упутио према кући. На надзорним камерама смо видјели да је дјечак кренуо према Шумама Херцег-Босне. Одмах смо назвали полицију да нам помогне у потрази, те смо дали на радио опис дјечака, како би га нетко препознао -  рекли су јутрос за Бљесак.инфо из Дома здравља.

Наиме у потрази за дјечаком учестовали су и радници дома здравља, те мостарска полиција. Из полиције МУП Хрцеговачко-неретванске жупаније су за Бљесак.инфо потврдили како је дјечак сам сигурно стигао кући.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ПЕРО

26.10.2017 13:48

МА КО ЗНА ГДЈЕ МАМА БИЛА ПА ДИЈЕТЕ ОДСЕТАЛО МАМЕ ДАНАС НЕМИСЛЕ НА ДЈЕЦУ ВЕЦ ГЛЕДАЈУ КОГА НАЦ ЗА КРЕВЕТ ТОЈЕ МАМИН ИЗГОВОР МАМА СЕ ДРМАЛА НЕГДЈЕ

ОДГОВОРИТЕ