Policija tražila dječaka

Opsežna policijska potraga pokrenuta je za sedmogodišnjakom koji je nestao jutros u krugu Doma zdravlja u Mostaru. Dječak je pronađen i to na bezbjednom mjestu, u svojoj kući.

Bosna i Hercegovina 26.10.2017 | 14:28
Policija tražila dječaka
Kako prenosi hercegovački portal Bljesak info, dok je majka jutros plaćala parking kod Doma zdravlja u Mostaru, dječak je nestao iz njenog vidokruga, nakon čega se pokrenula opsežna potraga za mališanom.
 
- Dječak je odšetao dok je majka plaćala parking, verojatno se nije znao vratiti pa se uputio prema kući. Na nadzornim kamerama smo vidjeli da je dječak krenuo prema Šumama Herceg-Bosne. Odmah smo nazvali policiju da nam pomogne u potrazi, te smo dali na radio opis dječaka, kako bi ga netko prepoznao -  rekli su jutros za Bljesak.info iz Doma zdravlja.

Naime u potrazi za dječakom učestovali su i radnici doma zdravlja, te mostarska policija. Iz policije MUP Hrcegovačko-neretvanske županije su za Bljesak.info potvrdili kako je dječak sam sigurno stigao kući.

(Blic)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

PERO

26.10.2017 13:48

MA KO ZNA GDJE MAMA BILA PA DIJETE ODSETALO MAME DANAS NEMISLE NA DJECU VEC GLEDAJU KOGA NAC ZA KREVET TOJE MAMIN IZGOVOR MAMA SE DRMALA NEGDJE

ODGOVORITE