Дабл-дабл Јокића у поразу Денвера, Бјелица 7+3+1!

Претходне ноћи на паркетима НБА лиге нашла су се два српска репрезентативца.

Кошарка 26.10.2017 | 11:45
Дабл-дабл Јокића у поразу Денвера, Бјелица 7+3+1!
Никола Јокић забележио је 18 поена и 11 скокова, али су Денвер Нагетси поражени на гостовању у Шарлоту од Хорнетса 110:93.

С друге стране, Немања Бјелица убацио седам поена, уз три скока и асистенцију, у неуспеху Минесота Тимбервулвса на гостујућем терену против Детроит Пистонса 122:101, за које поново није играо Бобан Марјановић.

Јока је био најбољи појединац у редовима тима из Колорада, али то није било довољно да се избегне пораз, штавише – домаћи су водили од првог до последњег минута сусрета. 

Сомборац је за пола часа у игри погодио осам од једанаест шутева (7/10 за два, 1/1 за три), ухватио пет лопти у фази напада и један више у фази одбране, али, потпуно атипично, није имао ниједну асистенцију. 

Идентичан кошгетерски учинак имао је и Гери Херис, Џамал Мареј додао је 16 поена и пет асистенција, Пол Милсеп имао је осам поена и пет скокова, док је резервиста Мејсон Пламли уписао осам поена и десет ухваћених лопти.



Код Хорнетса, Кемба Вокер био је најефикаснији са 19 поена, пет асистенција и четири скока, али је најбољу партију ипак пружио Двајт Хауард са 15 поена и чак 19 ухваћених лопти. Сјајан је био и резервиста Френк Камински са 20 поена и четири скока, као и Џереми Лемб са 16.

Ни Тимбервулвси нису имали превише шанси против Детроита, а као кобна испоставила се друга деоница који су Пистонси решили у своју корист са 40:18.

Комплетна прва петорка домаћина одиграла је веома добро, а предњачио је невероватни Тобајас Херис са 34 поена (8/15 за два, 6/9 за три) и четири скока. Ејвери Бредли убацио је 20, Стенли Џонсон 15, док је Андре Драмонд забележио по 15 поена и ухваћених лопти.

Код гостију из Минесоте најбољи је био Карл-Ентони Таунс са 23 поена и десет скокова, али су га на прави начин испратили само Ендрју Вигинс са 21 и Џеф Тиг са 18 поена.

Бели је на терену провео 23 минута, погодивши два од пет шутева (1/2 за два, 1/3 за три), али се стиче утисак да поново није шутирао и трошио лопти колико би требало.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар