Другарица руши Марјановића

Пријатељица тврди да је Јелена имала неку крнтију од телефона, јер Зоран намерно није желео да јој купи бољи. Њен мобилни је више био у Зорановим рукама него у њеним

Забава 26.10.2017 | 07:55
Другарица руши Марјановића
Школска другарица Јелене Крсмановић Марјановић, убијене певачице „Гранда“, могла би у потпуности да раскринка Зорана Марјановића (39), Јелениног супруга, који је за сада једини осумњичени за њено убиство, незванично сазнаје „Ало!“.

Како објашњава наш саговорник, мотив Јелениног убиства још је нејасан, а можда би га требало тражити у Јеленином односу са Зораном и са осталим члановима породице Марјановић.

- Марјановићи углавном нису износили детаље свог односа са Јеленом. Углавном су истицали како је Јелена била дивна и како се лепо слагала са Зораном. Да ли намерно или случајно, Марјановићи су пропустили да испричају многе детаље који су и те како битни у склапању мозаика убиства. Они сада полако испливавају на површину, јер су особе са којима је Јелена била блиска одлучиле да проговоре и ставе тачку на манипулације Марјановића - каже наш саговорник.

Према његовим речима, једна од Јелениних најбољих другарица спремна је да у тужилаштву исприча све што зна, а верује се да зна доста чињеница, пошто се са Јеленом дружила од детињства.

- Између осталог, она тврди да је Јелена имала неку крнтију од телефона, јер Зоран намерно није желео да јој купи бољи. Њен мобилни је више био у Зорановим рукама него у Јелениним. Он је контролисао све њене позиве и поруке, а знао је и да се дописује са људима у њено име. Такође, пратио ју је на наступима, заједно су ишли у продавницу, код фризера, па чак и код Јеленине болесне мајке. Могло би се слободно рећи, а другарица би могла то и да потврди, да Јелена није могла да дише од Зорана - објашњава наш саговорник.

Да је Јелена у кући Марјановића живела као у паклу, испричала је и Теодора Крсмановић, певачицина сестра од стрица, која је прва саслушана у тужилаштву као сведок. Теодора је посведочила да је њена сестра трпела психичко насиље.

- Зоран није пуштао Јелену саму чак ни када је ишла код мајке у болничке посете. Увек је Јелена возила када је ишла код мајке у болницу, али је Зоран ишао с њом. Остајао је у аутомобилу говорећи: „Зграда је озрачена”, а кад год смо излазили из аута, опомињао нас је да пожуримо са посетом - рекла је Теодора у тужилаштву.

Тужилаштво је до сада у истрази саслушало шест особа, од којих је само троје дало изјаве, и то - Теодора Крсмановић, Вера Вукомановић и полицајац Борис Пуцић. Владимир, Зорица, Милош и Урош Марјановић искористили су своје законско право да као блиски сродници осумњиченог не сведоче.

Једино је Теодора мало разјаснила однос Јелене и Зорана, док је кума Вера, која је врло блиска са Марјановићима и коју они сматрају чланом породице, дала Зорану алиби тврдећи да се са Јеленом чула на дан убиства, 2. априла 2016. године, у 16.42.



Она је бурно реаговала и на изјаву Владимира Марјановића, Зорановог оца, коју је дао медијима непосредно након Зорановог хапшења, 15. септембра. Владимир је тада рекао да је Јелену убио тајкун са којим је она била у вези, иако је пре хапшења све време тврдио да су Зоран и Јелена били као нокат и месо и да је она била светица и узорна мајка.

- Зоран јој је био први и последњи мушкарац у животу! Познавала сам је у душу и знам да за њу није постојао ниједан други мушкарац. Морам да кажем да је била досадна жена, наравно у позитивном смислу. Кретала се искључиво на релацији кућа-вртић-болница. Имала је толико обавеза да није стизала да посећује пријатеље, већ их је позивла да они дођу код ње - рекла је Теодора медијима.

(Ало)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сапуница

26.10.2017 07:31

Шта медији и политика могу урадити од људске несреће да је то нормалном ћовјеку нејасно.Сјећам се да је Вучић одмах послије убтства рекао:"знамо име убице,али замолићемо полицију да не саопштава име док небуду познати резултати избора".Која монструмска конструкција и злоупотрба.Што се тиче Информера и сличних медија ту је опет све јасно и ту нема ни морала ни људскости ни права других на достојанствену бол .

ОДГОВОРИТЕ