Милојевић: Предобри момци који много воле Звезду!

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да је задовољан победом против Спартака, истакавши да умор оставља све више трага на игри његовог тима.

Фудбал 26.10.2017 | 08:15
Милојевић: Предобри момци који много воле Звезду!
"Победа није тешко извојевана, играли смо против свеже екипе, а код нас је присутан умор. Имали смо неколико ситуација које нисмо искористили, то је било због губитка концентрације због умора. Боримо се", рекао је Милојевић телевизији Аренаспорт.

Звезда је на свом терену победила Спартака голом Ричмонда Боаћија из једанаестерца, у заосталом сусрету девете рунде Суперлиге Србије.

Упитан чиме је задовољан, Милојевић је одговорио:

"То су предобри момци који много воле Црвену звезду".

Тренер Спартака Александар Веселиновић рекао је да се његова екипа лепо представила на стадиону "Рајко Митић".

"Представили смо се у лепом светлу, трудили смо се до последњег звиждука да постигнемо гол. Од срца честитам играчима на борби и жељи, била је добра утакмица", навео је он.

Спартак је доживео други пораз у првенству, а први је претрпео од Партизана истим резултатом (1:0).

"Губитници се задовољавају таквим поразима, а спортски је и људски да пробате да направите добар резултат, али није срамота изгубити од европске Звезде и европског Партизана. Још је рано причати о пласману у Европу, у недељу играмо у Сурдулици, видећемо", додао је Веселиновић.

Звезду у недељу чека гостовање Земуну, Спартак ће гостовати Раднику у Сурдулици, док црвено-беле наредног четврта очекује окршај са Арсеналом у Лондону, у наставку борбе за пролеће у Лиги Европе.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар