Milojević: Predobri momci koji mnogo vole Zvezdu!

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je zadovoljan pobedom protiv Spartaka, istakavši da umor ostavlja sve više traga na igri njegovog tima.

Fudbal 26.10.2017 | 08:15
Milojević: Predobri momci koji mnogo vole Zvezdu!
"Pobeda nije teško izvojevana, igrali smo protiv sveže ekipe, a kod nas je prisutan umor. Imali smo nekoliko situacija koje nismo iskoristili, to je bilo zbog gubitka koncentracije zbog umora. Borimo se", rekao je Milojević televiziji Arenasport.

Zvezda je na svom terenu pobedila Spartaka golom Ričmonda Boaćija iz jedanaesterca, u zaostalom susretu devete runde Superlige Srbije.

Upitan čime je zadovoljan, Milojević je odgovorio:

"To su predobri momci koji mnogo vole Crvenu zvezdu".

Trener Spartaka Aleksandar Veselinović rekao je da se njegova ekipa lepo predstavila na stadionu "Rajko Mitić".

"Predstavili smo se u lepom svetlu, trudili smo se do poslednjeg zvižduka da postignemo gol. Od srca čestitam igračima na borbi i želji, bila je dobra utakmica", naveo je on.

Spartak je doživeo drugi poraz u prvenstvu, a prvi je pretrpeo od Partizana istim rezultatom (1:0).

"Gubitnici se zadovoljavaju takvim porazima, a sportski je i ljudski da probate da napravite dobar rezultat, ali nije sramota izgubiti od evropske Zvezde i evropskog Partizana. Još je rano pričati o plasmanu u Evropu, u nedelju igramo u Surdulici, videćemo", dodao je Veselinović.

Zvezdu u nedelju čeka gostovanje Zemunu, Spartak će gostovati Radniku u Surdulici, dok crveno-bele narednog četvrta očekuje okršaj sa Arsenalom u Londonu, u nastavku borbe za proleće u Ligi Evrope.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar