Ђукић о ''Ђукићу одлази'': И Вучићу вичу...!

Екипа Партизана савладала је Земун у Горњој Вароши (3:1) и стигла до десетог тријумфа у Суперлиги, али поједини навијачи црно-белих нису били задовољни.

Фудбал 26.10.2017 | 10:45
Ђукић о ''Ђукићу одлази'': И Вучићу вичу...!
Пошто је Огњен Ожеговић постигао водећи гол у финишу сусрета (2:1), са трибина су се зачули повици упућени тренеру Мирославу Ђукићу – "Ђукићу одлази".

Навијачи тима из Хумске нису задовољни квалитетом игре својих љубимаца, због чега је шеф струке на удару последњих месец дана.

Ипак, Ђукић је на конференцији за штампу истакао да му притисак није стран, али и да верује да свега неколико навијача скандира споменуто.

"Не можемо уопштавати ствари. Нисам ја проблем. Ђукић може да оде кад хоћете. Кад пет људи виче, не значи да би требало да одем. Овде вичу и 'Вучићу, пе*еру' – то не значи да би требало Вучић да оде. Не може да нам води политику неко ко није способан за то. Поштујем свачије мишљење. Немам проблем да одем. Овде сам да екипа игра добро и функционише добро. Нисам ја проблематичан“, рекао је Ђукић.

После победе у Земуну, Партизан се поново попео на друго место на табели, а бивши дефанзивац сматра да је његова екипа сама себи направила проблем.

"Одиграли смо врхунско прво полувреме, када смо требали да затворимо меч и водимо са 3:0... На крају смо примили тај гол и ушли у 'лудило'. Друго полувреме је било растрзано, јер је терен је тежак, није могла пас игра да се игра. Жао ми је што једно од најбољих наших игара у првом полувремену нисмо искористили, да имамо два, три гола разлике...", рекао је Ђукић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар