Đukić o ''Đukiću odlazi'': I Vučiću viču...!

Ekipa Partizana savladala je Zemun u Gornjoj Varoši (3:1) i stigla do desetog trijumfa u Superligi, ali pojedini navijači crno-belih nisu bili zadovoljni.

Fudbal 26.10.2017 | 10:45
Đukić o ''Đukiću odlazi'': I Vučiću viču...!
Pošto je Ognjen Ožegović postigao vodeći gol u finišu susreta (2:1), sa tribina su se začuli povici upućeni treneru Miroslavu Đukiću – "Đukiću odlazi".

Navijači tima iz Humske nisu zadovoljni kvalitetom igre svojih ljubimaca, zbog čega je šef struke na udaru poslednjih mesec dana.

Ipak, Đukić je na konferenciji za štampu istakao da mu pritisak nije stran, ali i da veruje da svega nekoliko navijača skandira spomenuto.

"Ne možemo uopštavati stvari. Nisam ja problem. Đukić može da ode kad hoćete. Kad pet ljudi viče, ne znači da bi trebalo da odem. Ovde viču i 'Vučiću, pe*eru' – to ne znači da bi trebalo Vučić da ode. Ne može da nam vodi politiku neko ko nije sposoban za to. Poštujem svačije mišljenje. Nemam problem da odem. Ovde sam da ekipa igra dobro i funkcioniše dobro. Nisam ja problematičan“, rekao je Đukić.

Posle pobede u Zemunu, Partizan se ponovo popeo na drugo mesto na tabeli, a bivši defanzivac smatra da je njegova ekipa sama sebi napravila problem.

"Odigrali smo vrhunsko prvo poluvreme, kada smo trebali da zatvorimo meč i vodimo sa 3:0... Na kraju smo primili taj gol i ušli u 'ludilo'. Drugo poluvreme je bilo rastrzano, jer je teren je težak, nije mogla pas igra da se igra. Žao mi je što jedno od najboljih naših igara u prvom poluvremenu nismo iskoristili, da imamo dva, tri gola razlike...", rekao je Đukić.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar