Крстајић о "случају Муслин": Читам и не вјерујем!

Асистент селектора Србије збуњен спекулацијама о смени, које су последњих дана присутне у медијима.  Крстајић: Вређају Новака Ђоковића, а неће нас?! Младен Крстајић, асистент Славољуба Муслина, каже да не може да верује шта чита претходних дана у медијима, у вези потенцијалне смене селектора Србије.

Фудбал 26.10.2017 | 11:15
Крстајић о "случају Муслин": Читам и не вјерујем!
Да ли ће Славољуб Муслин предводити репрезентацију Србије на Светском првенству у Русији, првом великом такмичењу на коме ће "орлови" наступити још од Јужне Африке 2010?

Селектор је био на одмору, сада кује планове за новембарску мини-турнеју по Азији, али изненада је његов даљи статус у националном тиму постао фудбалска тема број један. Како, зашто...?

Пита се то и Младен Крстајић, који је од Муслиновог доласка на кормило "орлова" део његовог стручног штаба.

"Читам, ћутим, гледам и не верујем. Као да сваки дан мора да има сензацију. Ми увек имамо два противника - једног на терену и другог 'са стране. И гори су нам ти бочни ветрови него противници на терену, док се уједно представљају као савезници. Али, то је Србија, где ће свако урадити нешто да ти оспори успех. Кад вређају Новака Ђоковића, који је најбољи српски бренд у свету, зашто не би и нас", изјавио је Крстајић за "Спортски журнал" поводом учесталих спекулација.

Некадашњи репрезентативац подсећа да је у квалификацијама освојено прво место у конкуренцији три земље учеснице последњег Европског првенства.

Крстајић је већ за дуеле са Кином и Јужном Корејом најавио позиве групи млађих играча, које ваља спремити за важне улоге у "А" селекцији.

Поменуо је Грујића, Радоњића, Живковића, Вељковића, Максимовића и Милинковић-Савића, чије константно одсуство упркос одличним играма у Лацију је такође обележило Муслинов мандат.

"Врата никоме нису затворена, али када дођеш у екипу, мораш да се уклопиш, а не да као појединац ведриш и облачиш. Савет млађима је да иду за остатком тима, а квалитет ће онда испливати".

Извор: мондо.рс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Бања лука

26.10.2017 09:23

Сути свега ти па ви ни Бањалуцки Борац немозете да побједите а не да добијете једну Њемацку или Аргентину бламаза циста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

26.10.2017 10:30

Борац свако може побједити шути богати гдје то можеш поредити.

ОДГОВОРИТЕ