Krstajić o "slučaju Muslin": Čitam i ne vjerujem!

Asistent selektora Srbije zbunjen spekulacijama o smeni, koje su poslednjih dana prisutne u medijima.  Krstajić: Vređaju Novaka Đokovića, a neće nas?! Mladen Krstajić, asistent Slavoljuba Muslina, kaže da ne može da veruje šta čita prethodnih dana u medijima, u vezi potencijalne smene selektora Srbije.

Fudbal 26.10.2017 | 11:15
Krstajić o "slučaju Muslin": Čitam i ne vjerujem!
Da li će Slavoljub Muslin predvoditi reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji, prvom velikom takmičenju na kome će "orlovi" nastupiti još od Južne Afrike 2010?

Selektor je bio na odmoru, sada kuje planove za novembarsku mini-turneju po Aziji, ali iznenada je njegov dalji status u nacionalnom timu postao fudbalska tema broj jedan. Kako, zašto...?

Pita se to i Mladen Krstajić, koji je od Muslinovog dolaska na kormilo "orlova" deo njegovog stručnog štaba.

"Čitam, ćutim, gledam i ne verujem. Kao da svaki dan mora da ima senzaciju. Mi uvek imamo dva protivnika - jednog na terenu i drugog 'sa strane. I gori su nam ti bočni vetrovi nego protivnici na terenu, dok se ujedno predstavljaju kao saveznici. Ali, to je Srbija, gde će svako uraditi nešto da ti ospori uspeh. Kad vređaju Novaka Đokovića, koji je najbolji srpski brend u svetu, zašto ne bi i nas", izjavio je Krstajić za "Sportski žurnal" povodom učestalih spekulacija.

Nekadašnji reprezentativac podseća da je u kvalifikacijama osvojeno prvo mesto u konkurenciji tri zemlje učesnice poslednjeg Evropskog prvenstva.

Krstajić je već za duele sa Kinom i Južnom Korejom najavio pozive grupi mlađih igrača, koje valja spremiti za važne uloge u "A" selekciji.

Pomenuo je Grujića, Radonjića, Živkovića, Veljkovića, Maksimovića i Milinković-Savića, čije konstantno odsustvo uprkos odličnim igrama u Laciju je takođe obeležilo Muslinov mandat.

"Vrata nikome nisu zatvorena, ali kada dođeš u ekipu, moraš da se uklopiš, a ne da kao pojedinac vedriš i oblačiš. Savet mlađima je da idu za ostatkom tima, a kvalitet će onda isplivati".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Banja luka

26.10.2017 09:23

Suti svega ti pa vi ni Banjalucki Borac nemozete da pobjedite a ne da dobijete jednu Njemacku ili Argentinu blamaza cista.

ODGOVORITE
Name

Istina

26.10.2017 10:30

Borac svako može pobjediti šuti bogati gdje to možeš porediti.

ODGOVORITE