Навијачи траже свежу крв и нове идеје!

Да ли Микаел Артета то може да понуди Евертону? Навијачи траже младог менаџера, са новим идејама и јаким импулсом. Да ли ће то бити одлични Шпанац остаје да се види.

Фудбал 28.10.2017 | 12:15
Навијачи траже свежу крв и нове идеје!
Евертонове велике амбиције с почетка ове сезоне већ су кренуле странпутицом, па је цех платио холандски стратег Роналд Куман. Тренерску улогу на Гудисон Парку преузео јеДејвид Ансворт, који је већ поручио да се нада дугорочном уговору у клубу, али управа Карамела очигледно тражи ново решење, па се у међувремену појавило једно потпуно неочекивано име.

У питању је бивши везиста Евертона и Арсенала Микаел Артета, који је од јуна прошле године био асистент Ђозепа Гвардиоле у Манчестер Ситију и већ је показао завидно тренерско умеће, па га на Гудисону виде као потенцијално решење.

Навијачи траже младог менаџера, са новим идејама и јаким импулсом. Да ли ће то бити Артета остаје да се види. У овом тренутку на провери ће бити Ансворт, који пред собом има прилику за доказивање, након што је одрадио добар посао у младом тиму Карамела.

„Поновићу оно што сам рекао пре 18 месеци када сам дошао у клуб. Ко не би желео овај посао? Ово је диван фудбалски клуб са невероватним навијачима и то је врхунски посао за сваког менаџера, укључујући и мене“, рекао је Ансворт.

Евертон се након девет одиграних кола налази на 18. месту Премијер лиге са свега осам освојених бодова. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар