Navijači traže svežu krv i nove ideje!

Da li Mikael Arteta to može da ponudi Evertonu? Navijači traže mladog menadžera, sa novim idejama i jakim impulsom. Da li će to biti odlični Španac ostaje da se vidi.

Fudbal 28.10.2017 | 12:15
Navijači traže svežu krv i nove ideje!
Evertonove velike ambicije s početka ove sezone već su krenule stranputicom, pa je ceh platio holandski strateg Ronald Kuman. Trenersku ulogu na Gudison Parku preuzeo jeDejvid Ansvort, koji je već poručio da se nada dugoročnom ugovoru u klubu, ali uprava Karamela očigledno traži novo rešenje, pa se u međuvremenu pojavilo jedno potpuno neočekivano ime.

U pitanju je bivši vezista Evertona i Arsenala Mikael Arteta, koji je od juna prošle godine bio asistent Đozepa Gvardiole u Mančester Sitiju i već je pokazao zavidno trenersko umeće, pa ga na Gudisonu vide kao potencijalno rešenje.

Navijači traže mladog menadžera, sa novim idejama i jakim impulsom. Da li će to biti Arteta ostaje da se vidi. U ovom trenutku na proveri će biti Ansvort, koji pred sobom ima priliku za dokazivanje, nakon što je odradio dobar posao u mladom timu Karamela.

„Ponoviću ono što sam rekao pre 18 meseci kada sam došao u klub. Ko ne bi želeo ovaj posao? Ovo je divan fudbalski klub sa neverovatnim navijačima i to je vrhunski posao za svakog menadžera, uključujući i mene“, rekao je Ansvort.

Everton se nakon devet odigranih kola nalazi na 18. mestu Premijer lige sa svega osam osvojenih bodova. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar