Браун и Тејтум - стиже ново доба моћних Селтикса!

Кајри Ирвинг има само 25, боже здравља Гордон Хејворд (27) ће се вратити, а како играју нови клинци у Бостону, јасно је да стиже нова ера моћних Селтикса.

Кошарка 26.10.2017 | 20:30
Браун и Тејтум - стиже ново доба моћних Селтикса!
У сенци Ирвинговог трејда из Кливленд Кавалирса и ужасне повреде Хејворда, у НБА универзуму полако крећу да сијају две нове звезде – Џејлен Браун и Џејсон Тејтум.

Прошлогодишњи и овогодишњи трећи пикови са драфта су се већ у првих неколико утакмица нове сезоне наметнули као ослонци тима из Масачусетса који је главна претња крају вишегодишњој доминацији Кавалирса на Истоку, а убрзо би могли да то прелију и на целу НБА. 

Уздрмани поменутом повредом Хејворда Селтикси су отворили сезону резервисано, у прва четири меча имају по две победе и пораза, али су кроз напредак Брауна и Тејтума добили нешто много веће и важније.



Ови младићи су протекле ноћи засијали пуним сјајом и показали нам како ће вероватно да изгледа однос снага у будућности, постигли су заједно 45 поена у победи Селтикса над Њујорк Никсима.

Браун је убацио 23 поена уз четири скока, погодивши девет од 16 шутева, док га је Тејтум пратио са 22 поена, четири асистенције и две ухваћене лопте.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар