Braun i Tejtum - stiže novo doba moćnih Seltiksa!

Kajri Irving ima samo 25, bože zdravlja Gordon Hejvord (27) će se vratiti, a kako igraju novi klinci u Bostonu, jasno je da stiže nova era moćnih Seltiksa.

Košarka 26.10.2017 | 20:30
Braun i Tejtum - stiže novo doba moćnih Seltiksa!
U senci Irvingovog trejda iz Klivlend Kavalirsa i užasne povrede Hejvorda, u NBA univerzumu polako kreću da sijaju dve nove zvezde – Džejlen Braun i Džejson Tejtum.

Prošlogodišnji i ovogodišnji treći pikovi sa drafta su se već u prvih nekoliko utakmica nove sezone nametnuli kao oslonci tima iz Masačusetsa koji je glavna pretnja kraju višegodišnjoj dominaciji Kavalirsa na Istoku, a ubrzo bi mogli da to preliju i na celu NBA. 

Uzdrmani pomenutom povredom Hejvorda Seltiksi su otvorili sezonu rezervisano, u prva četiri meča imaju po dve pobede i poraza, ali su kroz napredak Brauna i Tejtuma dobili nešto mnogo veće i važnije.



Ovi mladići su protekle noći zasijali punim sjajom i pokazali nam kako će verovatno da izgleda odnos snaga u budućnosti, postigli su zajedno 45 poena u pobedi Seltiksa nad Njujork Niksima.

Braun je ubacio 23 poena uz četiri skoka, pogodivši devet od 16 šuteva, dok ga je Tejtum pratio sa 22 poena, četiri asistencije i dve uhvaćene lopte.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar