Не крије мобилни од жене

Дејан Матић тврди да никад није крио телефон од супруге Јелене јер у њему нема ничега што она не би смела да види.

Забава 25.10.2017 | 12:30
Не крије мобилни од жене
Певач истиче да са супругом има отворен и искрен однос у којем нема места за тајне.

- Не кријем телефон од жене јер нема потребе за тим. Ја од ње ништа не кријем, нити има потребе да она сумња у мене - каже Дејан, који мобилни телефон сматра нужним злом:

 Нисам неко ко је стално на телефону, али морам да признам да су нам неке ствари олакшане употребом интернета, као што је навигација. Ту апликацију ценим, јер је мом возачу знатно лакше да ме довезе до жељене дестинације. Без телефона се не може, али трудим се да што мање времена проводим на њему. Без преке потребе га не узимам у руке, пише Информер.

Фолкер каже да не баца много пара на телефонске рачуне, али да му се једном омакло.

- Имам пакете на оба броја, где ми у просеку месечно рачун изађе 50-60 евра. Али једном приликом ми је стигао рачун 500 евра. Баш сам се изненадио, па сам позвао кориснички сервис и самоуверено и дрско питао: "О чему се овде ради, какав је ово рачун." Они ме питају: "Господине, је л' сте наручивали музичке жеље на неке специјалне бројеве?" Рекох: "Јесам, хвала лепо, довиђења." Тада сам се сетио зашто ми је толики рачун - објашњава Матић.

(Ало)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ја

25.10.2017 17:47

А како после да га надје? Па човек је слеп или? Како чита поруке? Ај добро

ОДГОВОРИТЕ
Name

техника, јунаце!

25.10.2017 19:40

Само звизне и телефон се јавља - Ипхоне. Данас сам и ја окренула на тон. Носим пар ствари, а мама не прекида да звони. Не могу одговорити. Сад сам активирала звук. Питам: wхере аре yоу. Телефон казе: И ам хере. Није ипхоне. Тако, не брини се ти за њега.

ОДГОВОРИТЕ