Барцокас: На крају смо лако добили, али...

Тренер Химкија Јоргос Барцокас каже да га брине игра његових играча у првих двадесет минута утакмице против Црвене звезде.

Кошарка 25.10.2017 | 14:45
Барцокас: На крају смо лако добили, али...
Химки је губио током читавог првог полувремена мада предност Звезде никада није била двоцифрена (до осам поена).

Већ до паузе је Химки успео да смањи на минималну разлику, а Барцокас открива шта се десило између друге и треће четвртине у којој је Химки преокренуо резултат.

"Причали смо на полувремену о нашем приступу. Бацили смо у воду првих 20 минута играјући без стрпљења и никога нисмо заустављали у одбрани. Био нам је потребан другачији приступ посебно у одбрани. Мислим да смо то успели да урадимо у трећој деоници. Били смо много, много бољи и проналазили смо добре прилике да поентирамо. На крају смо добили лако, али као што сам рекао, наш приступ првих 20 минута је био лош за нас", рекао је после победе Јоргос Барцокас. 

Његова екипа наредну утакмицу игра против Олимпијакоса чији је Барцокас својевремено био тренер. 

"Што се мене тиче, није важно што играм против Олимпијакоса у четвртак јер је то било пре четири године (када је био тренер Пирејаца). Играо сам против њих и са Барселоном прошле сезоне и шта се деси, десило се. Сада сам фокусиран на свој тим и морамо да играмо много боље ако хоћемо да победимо тамо", каже Барцокас.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар