Barcokas: Na kraju smo lako dobili, ali...

Trener Himkija Jorgos Barcokas kaže da ga brine igra njegovih igrača u prvih dvadeset minuta utakmice protiv Crvene zvezde.

Košarka 25.10.2017 | 14:45
Barcokas: Na kraju smo lako dobili, ali...
Himki je gubio tokom čitavog prvog poluvremena mada prednost Zvezde nikada nije bila dvocifrena (do osam poena).

Već do pauze je Himki uspeo da smanji na minimalnu razliku, a Barcokas otkriva šta se desilo između druge i treće četvrtine u kojoj je Himki preokrenuo rezultat.

"Pričali smo na poluvremenu o našem pristupu. Bacili smo u vodu prvih 20 minuta igrajući bez strpljenja i nikoga nismo zaustavljali u odbrani. Bio nam je potreban drugačiji pristup posebno u odbrani. Mislim da smo to uspeli da uradimo u trećoj deonici. Bili smo mnogo, mnogo bolji i pronalazili smo dobre prilike da poentiramo. Na kraju smo dobili lako, ali kao što sam rekao, naš pristup prvih 20 minuta je bio loš za nas", rekao je posle pobede Jorgos Barcokas. 

Njegova ekipa narednu utakmicu igra protiv Olimpijakosa čiji je Barcokas svojevremeno bio trener. 

"Što se mene tiče, nije važno što igram protiv Olimpijakosa u četvrtak jer je to bilo pre četiri godine (kada je bio trener Pirejaca). Igrao sam protiv njih i sa Barselonom prošle sezone i šta se desi, desilo se. Sada sam fokusiran na svoj tim i moramo da igramo mnogo bolje ako hoćemo da pobedimo tamo", kaže Barcokas.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar