Куп: Бајер једва, крај Фортунине бајке!

Колтови прекинули Фортунину бајку! Леверкузен на мишиће! Без изненађења у првим мечевима другог кола немачког купа.

Фудбал 24.10.2017 | 21:20
Куп: Бајер једва, крај Фортунине бајке!
Да су могли изабрали би другог ривала. Тачније, сваког другог ривала осим Борусије из Мехенгладбаха. Бајка Фортуне из Дизелдорфа, екипе која тренутно држи час у Цвајти, је завршена у другом колу немачког купа.

Дизелдорф је похаран од стране мрске Борусије из Мехенгладбаха... Истина, играчи Фортуне из могу да буду поноси због приказане игре. Главе им је дошао Белгијанац Торган Азар...  Он је у 52.минуту искористио поспаност одбране домаћина, направио пар дриблинга и погодио мрежу Фортуне.

Горело је на трибинама, давали су домаћи навијначи ветар у леђа љубимцима... Проклињали су у 73.минуту судбу клетву када је Гислеман промашио једанестерац.

Резултатски лако, али суштински мало теже до наредне рунде је стигао Бајер из Леверкузена. Морали су добрано да се помуче Фармацеути против Унион Берлина - 4:1. Ипак, домаћин је широм отворио врата тријумфа тек у финишу меча. До тада је све било врло неизвесно.

Успео је гост из Берлина у 46.минуту да дође до изједначења. Покушао је гост да одоли, али му је пресудио Аларио главом. Све после тога је било лакше за домаћина. У финишу је тријумф само подебљеан.

Лако се до наредне рунде пробио Шалке победом над Висбаденом.

Уторак
Леверкузен - Унион Берлин 4:1 (1:0)
Фортуна - Мехенгладбах 0:1 (0:0)
Падернборн - Бохум 2:0 (1:0)
Вехен - Шалке 1:3 (0:2)

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар