Kup: Bajer jedva, kraj Fortunine bajke!

Koltovi prekinuli Fortuninu bajku! Leverkuzen na mišiće! Bez iznenađenja u prvim mečevima drugog kola nemačkog kupa.

Fudbal 24.10.2017 | 21:20
Kup: Bajer jedva, kraj Fortunine bajke!
Da su mogli izabrali bi drugog rivala. Tačnije, svakog drugog rivala osim Borusije iz Mehengladbaha. Bajka Fortune iz Dizeldorfa, ekipe koja trenutno drži čas u Cvajti, je završena u drugom kolu nemačkog kupa.

Dizeldorf je poharan od strane mrske Borusije iz Mehengladbaha... Istina, igrači Fortune iz mogu da budu ponosi zbog prikazane igre. Glave im je došao Belgijanac Torgan Azar...  On je u 52.minutu iskoristio pospanost odbrane domaćina, napravio par driblinga i pogodio mrežu Fortune.

Gorelo je na tribinama, davali su domaći navijnači vetar u leđa ljubimcima... Proklinjali su u 73.minutu sudbu kletvu kada je Gisleman promašio jedanesterac.

Rezultatski lako, ali suštinski malo teže do naredne runde je stigao Bajer iz Leverkuzena. Morali su dobrano da se pomuče Farmaceuti protiv Union Berlina - 4:1. Ipak, domaćin je širom otvorio vrata trijumfa tek u finišu meča. Do tada je sve bilo vrlo neizvesno.

Uspeo je gost iz Berlina u 46.minutu da dođe do izjednačenja. Pokušao je gost da odoli, ali mu je presudio Alario glavom. Sve posle toga je bilo lakše za domaćina. U finišu je trijumf samo podebljean.

Lako se do naredne runde probio Šalke pobedom nad Visbadenom.

Utorak
Leverkuzen - Union Berlin 4:1 (1:0)
Fortuna - Mehengladbah 0:1 (0:0)
Padernborn - Bohum 2:0 (1:0)
Vehen - Šalke 1:3 (0:2)

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar